Thinking in English

Hey allemaal,

Lang geen berichtje hier geplaatst! Heb het zo druk met vanalles en nog wat! School gaat hier z'n gangetje. Ik heb twee vakken veranderd. Ik heb nu Sculpture ipv Gym en ik heb Photography ipv Pre Calc. Sculpture heb ik samen met Cydney (gastzus) dus dat ik lekker gezellig! Photography is echt super leuk! Ik heb mijn eigen hadgemaakte negatief gemaakt en ontiwkkeld in the ' dark room' en ik ga deze week beginnen om een rolletje film ontwikkelen! Alle klassen gaan me wel goed af, maar American Literature is wel het moelijkste vak, maar gelukkig mag ik tijdens mijn toets mijn o zo handige mini woordenboek NE-EN EN-NE gebruiken :D In mijn Current Issues klas zit ik samen met Franciska ( uitwisselingsstudent uit Duitsland) en we kunnen het echt goed met elkaar vinden! In die zelfde klas zit ook Rachel en die zit ook in mijn Sculpture klas en het is altijd gezellig met Rachel :P

Ik zit nu trouwens toch in het dansteam en het is echt super leuk! Ik heb heel veel nieuwe mensen leren kennen daar. De uitwisselings student uit Zweden, Flippa, zit ook in het dansteam en dat is echt supergezellig! Het dansteam doet jaarlijks hun vader-dochter dans en dit jaar doe ik dus ook mee samen met Chris en dat ziet er echt heel grappig uit!

Het is grappig om te zien hoe mijn engels beter word. Soms betrap ik mezelf erop dat ik in het engels aan het denken ben :P

BTW, dank jullie wel voor al jullie lieve berichtjes!!

Groetjes vanuit Canby!

larissa

heei carrie (L)
ben echt blij dat je het zo leuk hebt daar!
we missen je wel hier thuis!
en niet helemaal in het engels veranderen he, want we willen je nog wel terug hier!
xxxxxxxxx laris

Tatevik

caaaaaar eindelijk krijgen we weer een beetje een heads up van je (jajaaa toepasselijk in het engels) zo je leven klinkt echt leuk hhahah maarja wij zijn allemaal druk bezig met onze nieuwe scholen enzo we missen je allemaal echt xxxx tat

Iris

aaahw, het klinkt alsof je het heel leuk hebt. Nu ik andere bandles heb begin ik echt onze wekelijkse get together te missen. :'( Het is echt stom dat ik jou & Alicia (lijkt alsof zij ook ergens anders woont;"D) niet zie.
xxx

Maaike

hee!
het meeste had ik al van je gehoord op hyves, maar het klinkt echt leuk. ook om te lezen dat er zelfs uit Zweden en Duitsland mensen zijn, dat is echt leuk :)
en vergeet niet in het Nederlands te denken hé hihi!
heel veel liefs xxxx.

Opa

Je brief heb ik gelezen .
Hartelijk dank en allthe best van uit Suriname van allemaal.

Joanie

How did you enjoy Halloween ?