Living the american life

Hey allemaal!

Ik weet het, ik heb al 2 weken niks van mij laten horen maar het is hier echt super leuk en ik ben met zoveel andere dingen bezig dat ik bijna geen tijd heb om achter de computer te zitten!

Vandaag (dinsdag) ben ik terug gekomen van mijn eerste kampeertrip in Garibaldi. We sliepen vlak bij het strand en het was echt super gezellig! Vandaag is ook Vanessa's (hostmom) verjaardag dus we hebben al voor haar gezongen en een stukje taart gegeten, om 10 uur s' ochtends (!)

Mijn school begint op 7 september en dan krijg ik een rondleiding door de school enzo. Op 8 september beginnen de lessen. Voor het komende semester heb ik spaans I, Gym II, American literature, Current Issues, Hnrs PreCalc en Advisory 12th grade. Ik ben trouwens een senior en ik mag graduation doen! Dus met cap en gown!! Ik heb vorige week gekeken welke sport ik ga doen. Ik heb een stukje meegedaan met voetbal try outs, maar dat was niets voor mij. Daarna heb ik meegedaan met de try outs voor het dansteam en toen moest ik moderne dans doen en de volgende dag hiphop. Dat vond ik opzich wel leuk maar het team en alles erom heen is zo serieus, ze zeggen wat je moet eten en ze trainen heel erg veel, dus dat word em niet.

Mijn volgende berichtje komt waarschijnlijk na mijn 1e schooldag!

BTW, Mijn mobiele nummer hier is trouwens 1 503 729 0950

Jo-Ann

Hello hello,
In Nice there's is a place Garibaldi (it's like a square), i'm so happy that you like it there! Enjoy and I send a mail/text soon.
bisous bisous ma poulette

Alicia

Oh! Je bent gaan kamperen? NO WAY!

I'm so proud ;).

Hier in Holland is het same old, same old.

Nog een sportoptie voor je: turnen, ik heb gehoord dat het best leuk kan zijn :O.

Monica

ohmybatman

ik ben zoo blij voor je dat het leuk is!
jammer dat het niks kan worden met voetbal.
ik had je trouwens wel toevallig deze week een smsje gestuurd HAHA en ik dacht maar steeds ''waarom krijg ik geen smsje terug?!'' Maar nu weet ik de reden

ghehe, loves

Carol

Aaah camping by the beach!! Love it!
So have you considered any other extracurricular activities then given that soccer and dance are not the business....lol

Good to hear that you are having fun!!!

-xoxo-

Michelle

hahahahah...........I put your name down instead of mine....yess I know....I am a ditz from time to time

Byeee

t. Nancy

Leuk hoor,is het een mooi strand met een mooie zee?
En wat is Advisory eigenlijk?

Enjoy,

Liefs en brasa's

N, J en Gtje

Fijn dat je het zo naar je zin hebt. Go for it girl!
Alvast veel succes met je eerste schooldag
Liefs en knuffels, ook van opa en oma

N, J en Gtje

btw, wat is het tijdsverschil tussen Candy :-) en Paramaribo?

Carol

hey allemaal!
Leuk dat jullie reageren op mijn blog :D
@t. Nancy. Advisory is voor 12th grade. Je krijgt te horen wat je allemaal nog moet doen om te kunnen slagen.

@N, J en Gjte het verschil is 4 uur eerder in Canby